Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser

Af: Michael René
140,00 kr
På lager
ISBN
9788773927014
Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab. Sensorik omfatter menneskets evne til at beskrive og bedømme stimuli ved hjælp af smags-, lugt-, syns-, føle-, høre- og smertesanserne og er et væsentligt element i produktudvikling og karakterisering af fødevarer i fødevarebranchen. Sensoriske analyseresultater favner kemi, fysik og biologi i et sprog, der gør kompliceret viden om fødevarer og fødevarekvalitet enkelt og meget anvendelsesorienteret. Bogen gennemgår sensorisk videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer med teori, metoder og øvelser til udvikling, analyse og karakterisering af fødevarer. Der gives en introduktion til den sensoriske videnskab med en gennemgang af sanser og nerverespons.Dernæst gennemgås relationen mellem sanserne og madens sensoriske parametre, samt en guide til metoder, der anvendes i branchen til produktudvikling af mad og måltider gennem sensoriske smagsforsøg, dette rundes af med en uddybning af det komplekse begreb Kvalitet i relation til fødevarer, og der præsenteres hele fem øvelser, der samler op på teorien.
Specifikationer
Forfatter Michael René
Forlag Forlaget Metropol
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. jan. 2014
Sideantal 68
Bredde 210
Højde 296
Dybde 4
Vægt 257
Første udgave 0
Oplagsdato 1. aug. 2019
Oplag 5
Udgave 3
ISBN-13 9788773927014
ISBN-10 8773927015
EAN 9788773927014
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.