Simremad & ting der tager tid

Af: Claus Christensen
298,75 kr
På lager
ISBN
9788791693434
”Simremad og ting der tager tid” er skrevet af fem unge mænd og deres mesterlærer, den omfangsrige og legendariske ”Røde” Claus Christensen, der har stået for deres kulinariske opdragelse i kælderkøkkenet under hans restaurant Gammel Mønt.

I årevis har de arrangeret fælles madaftener, oftest med skønne, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Simremad har de skrevet, fordi de gerne vil give deres hengivenhed til køkkenet videre og dele ud af deres mange anekdoter og røverhistorier, der gør deres mad til mere end bare føde.

Simremad er en hyldest til sanserne og en påmindelse til alle om at putte lidt mere kærlighed ned i gryderne. Claus og hans disciple vil have duften tilbage i vores køkkener, og de insisterer på, at maden og måltidet skal have lov at tage mere af vores tid. Så grib den tungeste gryde, du ejer, ryd en dag i kalenderen og lad dig forføre af de fortryllende retter!
Specifikationer
Undertitel og ting, der tager tid
Forfatter Claus Christensen
Forlag People's Press
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 27. sep. 2005
Sideantal 258
Bredde 205
Højde 256
Dybde 22
Vægt 1066
Første udgave 2009
Oplagsdato 25. okt. 2017
Oplag 7
Udgave 1
ISBN-13 9788791693434
ISBN-10 8791693438
EAN 9788791693434
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.