Slagterbogen

675,00 kr
På lager
ISBN
9788770824811
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.

Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:
1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.

2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.

3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.

4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.

5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.

Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.

Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 16. dec. 2014
Sideantal 495
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2014
Oplagsdato 16. dec. 2014
Oplag 1
Udgave 5
ISBN-13 9788770824811
ISBN-10 8770824819
EAN 9788770824811
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.