Slagterbogen
675,00 kr
På lager
ISBN
9788770824811
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.
Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:
1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.
2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.
3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.
4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.
5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.
Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.
Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:
1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.
2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.
3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.
4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.
5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.
Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 16. dec. 2014 |
Sideantal | 495 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 16. dec. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 5 |
ISBN-13 | 9788770824811 |
ISBN-10 | 8770824819 |
EAN | 9788770824811 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 554 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Skole- og lærebøger, div. | ![]() |
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788770824811 | ![]() |
ISBN | 978-87-7082-481-1 | |
BOPISBN13 | 9788770824811 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Slagterbogen | ![]() |
Varetekst | Slagterbogen | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Slagterbogen | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have. Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele: 1: Alment Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø. 2: Salg og service Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation. 3: Kød - tilberedning og tilbehør Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering. 4: Kød fra produktion til opskæring Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring. 5: Pølsemageri Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer. Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre. Med bogen følger en cd med teksten fra bogen. Cd´én er beregnet til dem, der gerne vil anvende oplæsningsprogrammet . | ![]() |
ForlagsNavn | Praxis - Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2014 | |
Bibliografisk historie | 5. udgave | |
Indbindingsform | 10 | ![]() |
Sider | 480 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
Størrelse | 28 cm | |
LandId | 131 | |
Bestillingsnummer | 31103-1 | ![]() |
Decimalklasse | 66.85 | |
ThemaKode | TDCT¤JNUM | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 5 155 459 0 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 5 | |
ÅrForSenesteOplag | 2014 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2014 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2014-12-16 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2014-12-16 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2014-12-16 | |
DagForSenesteÆndring | 2015-11-13 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20150211180949 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20150126 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
År (fra DBC) | 2014 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 480 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Supplerende generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Faglitteratur_Niveau | Fagligt niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201508¤BKM201508 | |
Udgivelsesår | 2014 |
Bøger i samme varegruppe: