Slagterbogen

600,00 kr
554
ISBN
9788778817198
Slagterbogen er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.

Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:

1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.

2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.

3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.

4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.

5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.

Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.

Med bogen følger en cd med teksten fra bogen.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Indbundet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 480
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788778817198
ISBN-10 8778817196
EAN 9788778817198
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.