Smør- og fedtteknologi
318,75 kr
På lager
ISBN
9788775106790
Smør- og fedtteknologi er et moderne og tidssvarende værk, der giver en solid faglig viden om fedtstoffers forekomst - og fysiske egenskaber, den kemiske omdannelse af fedt samt blandingsprodukter. Indeholder et væld af skemaer over den kemiske sammenhæng og næringsværdi i olie og fedt.
| Forfatter | J.M. Buch Kristensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Thema koder | Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 199 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1996 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| ISBN-13 | 9788775106790 |
| ISBN-10 | 8775106795 |
| EAN | 9788775106790 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





