Smør- og fedtteknologi
318,75 kr
På lager
ISBN
9788775106790
Smør- og fedtteknologi er et moderne og tidssvarende værk, der giver en solid faglig viden om fedtstoffers forekomst - og fysiske egenskaber, den kemiske omdannelse af fedt samt blandingsprodukter. Indeholder et væld af skemaer over den kemiske sammenhæng og næringsværdi i olie og fedt.
Forfatter | J.M. Buch Kristensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Thema koder | Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 199 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1996 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788775106790 |
ISBN-10 | 8775106795 |
EAN | 9788775106790 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |