Smør- og fedtteknologi

Af: J.M. Buch Kristensen
318,75 kr
På lager
ISBN
9788775106790
Smør- og fedtteknologi er et moderne og tidssvarende værk, der giver en solid faglig viden om fedtstoffers forekomst - og fysiske egenskaber, den kemiske omdannelse af fedt samt blandingsprodukter. Indeholder et væld af skemaer over den kemiske sammenhæng og næringsværdi i olie og fedt.
Specifikationer
Forfatter J.M. Buch Kristensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Thema koder Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 199
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1996
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 0
ISBN-13 9788775106790
ISBN-10 8775106795
EAN 9788775106790
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.