Smørrebrød - Danish open
168,75 kr
558
ISBN
9788799257508
Smørrebrød er en lokal madtradition, der er internationalt kendt og en del af den skandinaviske madkultur.
Bogen indeholder beskrivelser af smørrebrød før og nu, opskrifter til hverdag og fest samt en stribe grundopskrifter, der gør det muligt at bruge opskrifterne i køkkener, også i udlandet.
Bogen indeholder beskrivelser af smørrebrød før og nu, opskrifter til hverdag og fest samt en stribe grundopskrifter, der gør det muligt at bruge opskrifterne i køkkener, også i udlandet.
Forfatter | Katrine Klinken |
---|---|
Forlag | Katrine Klinken |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Food, Wine |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. maj 2008 |
Sideantal | 184 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. maj 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799257508 |
ISBN-10 | 8799257505 |
EAN | 9788799257508 |
Sprog | eng |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Ellen Gammelgaard |
Illustreret i farver/sh | Nej |