Småt og godt
300,00 kr
På lager
ISBN
9788740019889
Mette Blomsterberg har en forkærlighed for god mad. Ikke bare fra det søde, men også det salte køkken. At den superpopulære konditor og tv-vært mestrer begge dele, viser hun i sin nye bog med lækker fingermad, der har et utal af anvendelsesmuligheder.
Baggrunden for bogen er, at Mette selv elsker at blive forkælet med små, sirlige og appetitlige hapsere, der både pirrer ganen og er smukke for øjet. Når hun er på restaurant, vælger hun derfor tit to-tre forretter i stedet for én hovedret for at smage så meget som muligt.
Opskrifterne i denne bog er som skabt til forkælelse, når man skal have gæster. De i alt 80 forslag til snacks og hapsere er lavet efter devisen ”småt, men godt”, og Mette kalder selv resultatet ”smukt, smagfuldt, sanseligt og selskabeligt”, for det er mad, der både ser superlækkert ud og indbyder til samvær.
Fra den ene del af bogen kan de salte opskrifter fx bruges ved en fødselsdags-velkomstdrink på terrassen eller på den lille buffet ved en sammenkomst i haven om sommeren. Eller man kan anvende dem til den store fest på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvor man ikke bare laver flere forskellige slags hapsere, men måske også en større portion af hver. Det er selvfølgeligt muligt at justere op eller ned på mængderne, præcis som det passer én.
Dette gælder også opskrifterne i bogens anden del på et væld af små, søde kager og desserter, der udgør den perfekte lille mundfuld. De søde ting kan serveres hver for sig, mens et tip til en virkelig luksus er at kombinere flere kager og sætte dem sammen på en desserttallerken, hvor de forskellige elementer tilsammen danner en helhed. Også for Mette selv er der ikke noget bedre end at smage lidt af hvert af flere kager.
Alt i alt en bog med ren forkælelse, hvor som altid, når det gælder Blomsterberg, de bedste råvarer, den gode smag og den visuelle oplevelse er i centrum.
Lav fx
• Smørstegte rugbrødscroutoner med parma og agurk
• Caprese-snack
• Brownie med saltkaramel og ribs
• Mini-citrontærter
• Jordbær i hvid chokolade med hakket pistacie og kakaonibs
Baggrunden for bogen er, at Mette selv elsker at blive forkælet med små, sirlige og appetitlige hapsere, der både pirrer ganen og er smukke for øjet. Når hun er på restaurant, vælger hun derfor tit to-tre forretter i stedet for én hovedret for at smage så meget som muligt.
Opskrifterne i denne bog er som skabt til forkælelse, når man skal have gæster. De i alt 80 forslag til snacks og hapsere er lavet efter devisen ”småt, men godt”, og Mette kalder selv resultatet ”smukt, smagfuldt, sanseligt og selskabeligt”, for det er mad, der både ser superlækkert ud og indbyder til samvær.
Fra den ene del af bogen kan de salte opskrifter fx bruges ved en fødselsdags-velkomstdrink på terrassen eller på den lille buffet ved en sammenkomst i haven om sommeren. Eller man kan anvende dem til den store fest på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvor man ikke bare laver flere forskellige slags hapsere, men måske også en større portion af hver. Det er selvfølgeligt muligt at justere op eller ned på mængderne, præcis som det passer én.
Dette gælder også opskrifterne i bogens anden del på et væld af små, søde kager og desserter, der udgør den perfekte lille mundfuld. De søde ting kan serveres hver for sig, mens et tip til en virkelig luksus er at kombinere flere kager og sætte dem sammen på en desserttallerken, hvor de forskellige elementer tilsammen danner en helhed. Også for Mette selv er der ikke noget bedre end at smage lidt af hvert af flere kager.
Alt i alt en bog med ren forkælelse, hvor som altid, når det gælder Blomsterberg, de bedste råvarer, den gode smag og den visuelle oplevelse er i centrum.
Lav fx
• Smørstegte rugbrødscroutoner med parma og agurk
• Caprese-snack
• Brownie med saltkaramel og ribs
• Mini-citrontærter
• Jordbær i hvid chokolade med hakket pistacie og kakaonibs
Undertitel | 70 lækre opskrifter fra det salte og søde køkken |
---|---|
Forfatter | Mette Blomsterberg |
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. nov. 2017 |
Sideantal | 237 |
Bredde | 200 |
Højde | 260 |
Dybde | 25 |
Vægt | 950 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 13. dec. 2018 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740019889 |
ISBN-10 | 8740019888 |
EAN | 9788740019889 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |