Smagen af Danmark
298,75 kr
555
ISBN
9788711391181
Claus Meyer har rejst Danmark rundt og besøgt nogle af de smukkeste egne i landet. Her har han mødt lokale bønder og producenter, der fremstiller nogle af tidens bedste danske madvarer, og han har lavet god mad af de unikke danske råvarer, han er blevet præsenteret for på sin vej.
Bogen indeholder mere end 75 spændende opskrifter. Gennem opskrifterne fortæller Claus Meyer den danske mad- og kulturhistorie, og han beskriver det moderne nordiske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter.
Bogen er overdådigt illustreret med smukke, stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden.
Forfatter | Claus Meyer |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. maj 2012 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 202 |
Højde | 258 |
Dybde | 22 |
Vægt | 1005 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 14. maj 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788711391181 |
ISBN-10 | 8711391189 |
EAN | 9788711391181 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |