Smagen af jul
178,75 kr
På lager
ISBN
9788717045507
Bogen går helt tæt på julens dufte og smage Læs den, og få tips til at få maden til at smage, så englene synger, og masser af viden om videnskaben bag.
Traditioner og traditionelle måltider er nogle af de oplevelser, som er stærkest til at vække erindringer. Duften og smagen af en ret kan på ingen tid bringe os tilbage i vores bedstemoders køkken og minde os om mennesker og begivenheder, som vi troede, vi havde glemt for længst. Julen og julens måltider er nok de bedste eksempler, og det gælder på tværs af alderstrin og sociale skel.
Tænk på den krydrede lugt af brunkager og gløgg, den aromatiske duft af tændte stearinlys og selve juletræet, duften af den stegte and, smagen af den brune sovs og de brunede kartofler, og tænk på mundfølelsen af risalamande. Alle disse sanseindtryk skal helst være præcis, som vi husker dem fra tidligere, ellers bliver det ikke jul.
I denne bog har en kok og en videnskabsmand sammen lavet forberedelser til julen, så dufte og smage af mad og drikke bliver, som vi alle forventer. Her kan du få opskrifter på, hvordan du fx tilbereder det perfekte sprøde andeskind, den mest velsmagende brune sovs, den balancerede sursøde rødkål og den rette tekstur af risalamanden. Samtidig kan du blive klogere på, hvorfor smagen, lugten og mundfølelsen bliver, som den gør.
Forfatter | Ole Mouritsen, Klaus Styrbæk |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Jul, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. okt. 2015 |
Sideantal | 97 |
Bredde | 188 |
Højde | 224 |
Dybde | 14 |
Vægt | 410 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 21. okt. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717045507 |
ISBN-10 | 8717045509 |
EAN | 9788717045507 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |