Smagen af jul
178,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717045507
Bogen går helt tæt på julens dufte og smagenbsp; Læs den; og få tips til at få maden til at smage; så englene synger; og masser af viden om videnskaben bag.Traditioner og traditionelle måltider er nogle af de oplevelser; som er stærkest til at vække erindringer. Duften og smagen af en ret kan på ingen tid bringe os tilbage i vores bedstemoders køkken og minde os om mennesker og begivenheder; som vi troede; vi havde glemt for længst. Julen og julens måltider er nok de bedste eksempler; og det gælder på tværs af alderstrin og sociale skel.Tænk på den krydrede lugt af brunkager og gløgg; den aromatiske duft af tændte stearinlys og selve juletræet; duften af den stegte and; smagen af den brune sovs og de brunede kartofler; og tænk på mundfølelsen af risalamande. Alle disse sanseindtryk skal helst være præcis; som vi husker dem fra tidligere; ellers bliver det ikke jul.I denne bog har en kok og en videnskabsmand sammen lavet forberedelser til julen; så dufte og smage af mad og drikke bliver; som vi alle forventer. Her kan du få opskrifter på; hvordan du fx tilbereder det perfekte sprøde andeskind; den mest velsmagende brune sovs; den balancerede sursøde rødkål og den rette tekstur af risalamanden. Samtidig kan du blive klogere på; hvorfor smagen; lugten og mundfølelsen bliver; som den gør.
| Forfatter | Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Jul, Mad og drikke osv. |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 21. okt. 2015 |
| Sideantal | 97 |
| Bredde | 188 |
| Højde | 224 |
| Dybde | 14 |
| Vægt | 410 |
| Første udgave | 2015 |
| Oplagsdato | 21. okt. 2015 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717045507 |
| ISBN-10 | 8717045507 |
| EAN | 9788717045507 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





