Smagen af Rom
Rom er indbegrebet af smag og nydelse. Byen byder på et hav af gastronomiske oplevelser – fra rustikke trattoriaer og pizzeriaer, fristende isboder og duftende kaffebarer til madforretninger og markeder, der bugner af kulinariske fristelser.
Et kendt ordsprog siger: “Når du er i Rom, så gør som romerne”. Men hvad gør romerne egentlig, når de skal have en panino eller et stykke pizza i frokostpausen, en romantisk middag med kæresten eller den store familiemiddag om søndagen? Og hvor snupper de cappuccinoen på vej til arbejde, og hvor handler de frugt og grønt?
I Smagen af Rom fortæller 13 romere om deres bedste spisesteder og viser vejen til deres favorit is-, vin- og kaffebarer, madforretninger og markeder. De tager dig også med til deres yndlingssteder og kvarterer, og du får en anderledes Rom-guide fyldt med inspiration til at opleve Rom, som romerne selv bruger byen.
Forfatter Mette Rem er journalist og tidligere italienskorrespondent for Politiken. Hun har boet ti år i Rom.
Undertitel | 13 lokales kulinariske favoritsteder |
---|---|
Forfatter | Mette Rem |
Forlag | EgoLibris |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Rejsebøger og rejseguides, Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner, Rejser: råd og tips: generelt |
Varegruppe | Rejseførere |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. mar. 2016 |
Sideantal | 159 |
Bredde | 127 |
Højde | 199 |
Dybde | 10 |
Vægt | 255 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 6. feb. 2017 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793434165 |
ISBN-10 | 8793434162 |
EAN | 9788793434165 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Birgitte Heide Sørensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Kenneth Rem |