Smagens didaktik
Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.
Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.
Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.
Forfatter | Karen Wistoft;Lars Qvortrup |
---|---|
Forlag | Akademisk Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Uddannelse. Pædagogik |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. feb. 2018 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 135 |
Højde | 210 |
Dybde | 15 |
Vægt | 252 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 1. feb. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750052074 |
ISBN-10 | 8750052071 |
EAN | 9788750052074 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |