Smagens didaktik

Af: Karen Wistoft;Lars Qvortrup
248,75 kr
På lager
ISBN
9788750052074

Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.

Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.

Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.

Specifikationer
Forfatter Karen Wistoft;Lars Qvortrup
Forlag Akademisk Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Uddannelse. Pædagogik
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. feb. 2018
Sideantal 160
Bredde 135
Højde 210
Dybde 15
Vægt 252
Første udgave 2018
Oplagsdato 1. feb. 2018
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788750052074
ISBN-10 8750052071
EAN 9788750052074
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.