Smagens didaktik
Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.
Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.
Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.
| Forfatter | Karen Wistoft;Lars Qvortrup |
|---|---|
| Forlag | Akademisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Uddannelse. Pædagogik |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 1. feb. 2018 |
| Sideantal | 160 |
| Bredde | 135 |
| Højde | 210 |
| Dybde | 15 |
| Vægt | 252 |
| Første udgave | 2018 |
| Oplagsdato | 1. feb. 2018 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788750052074 |
| ISBN-10 | 8750052071 |
| EAN | 9788750052074 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





