Smagskulturer og formidlingsformer
268,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788779554696
Smag og behag er forskellig, siger man, og kan derfor ikke diskuteres. Alligevel bliver det gjort hele tiden. Gennem smagen forbinder vi os med andre mennesker, hvad enten det sker ved at understrege det fælles eller det, der adskiller. I begge tilfælde forudsættes der en sammenlignelighed og en fælles interesse i at etablere den. Smagskulturer og formidlingsformer handler om tradition og fornyelse i forholdet mellem det æstetiske og kulturen, dvs. i de forbindelser, der skabes mellem følelser, sanser og former på den ene side og det sociale på den anden.
Forfatter | Birgit Eriksson, Christian Jantzen, Karen Hvidtfelt Madsen og Anne Scott Sørensen |
---|---|
Forlag | Klim |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Antologier: generelt, Filosofi: æstetik, Samfund og kultur: generelt |
Varegruppe | Samfund, div. |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 9. dec. 2006 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 158 |
Højde | 225 |
Dybde | 20 |
Vægt | 448 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 9. dec. 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779554696 |
ISBN-10 | 8779554695 |
EAN | 9788779554696 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |