Smagskulturer og formidlingsformer

Af: Birgit Eriksson, Christian Jantzen, Karen Hvidtfelt Madsen og Anne Scott Sørensen
268,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788779554696
Smag og behag er forskellig, siger man, og kan derfor ikke diskuteres. Alligevel bliver det gjort hele tiden. Gennem smagen forbinder vi os med andre mennesker, hvad enten det sker ved at understrege det fælles eller det, der adskiller. I begge tilfælde forudsættes der en sammenlignelighed og en fælles interesse i at etablere den. Smagskulturer og formidlingsformer handler om tradition og fornyelse i forholdet mellem det æstetiske og kulturen, dvs. i de forbindelser, der skabes mellem følelser, sanser og former på den ene side og det sociale på den anden.
Specifikationer
Forfatter Birgit Eriksson, Christian Jantzen, Karen Hvidtfelt Madsen og Anne Scott Sørensen
Forlag Klim
Indbinding Hæftet
Thema koder Antologier: generelt, Filosofi: æstetik, Samfund og kultur: generelt
Varegruppe Samfund, div.
Ekspedition Egen
Udgivelsesdato 9. dec. 2006
Sideantal 240
Bredde 158
Højde 225
Dybde 20
Vægt 448
Første udgave 2006
Oplagsdato 9. dec. 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788779554696
ISBN-10 8779554695
EAN 9788779554696
Sprog Dansk
Orignalsprog Sproget kan ikke bestemmes
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.