Social analyse og handling

Af: Kirsten Henriksen;Rikke Alminde;Mona Stevnsgaard;Louise Cathrine Nørmark
290,00 kr
På lager
ISBN
9788741250816
Bogens formål er at inspirere læseren til at få en ny vinkel på at arbejde analytisk, systematisk samt refleksivt med problemstillinger i socialt arbejde. Bogen henvender sig til alle faggrupper inden for feltet socialt arbejde. Social analyse og handling er et redskab til at forstå og tolke en given problemstilling i det sociale arbejde. Social analyse og handling skal fremme en refleksiv praksis. Bogen er et redskab til at finde en faglig kvalificeretløsning på en given problemstilling. Anvendelsen dikterer ikke en bestemt teori eller metode. Redskabet forudsætter eksplicit brug af viden. Ved viden forstås teori, forskning og erfaringsbaseret viden. Brugen af Social analyse og handling i arbejdet skal ikke skabe ens faglighed, men en refleksiv faglighed. Den enkelte situation og problemstilling er unik og kræver derfor en unik opgaveløsning og forudsætter refleksion og analyse over hver eneste handling. Social analyse og handling kan fungere som et kommunikationsredskab mellem kollegaer og samarbejdspartnere samt være med til at fremme en diskussionskultur. Rikke Alminde, Louise Cathrine Nørmark og Mona Stevnsgaard Andersen er alle socialrådgivere. Kirsten Henriksen er cand. scient. soc. og lektor på Den sociale Højskole i Aarhus.

 

Specifikationer
Undertitel Et refleksionsredskab i socialt arbejde
Forfatter Kirsten Henriksen;Rikke Alminde;Mona Stevnsgaard;Louise Cathrine Nørmark
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Thema koder For professionsuddannelse, Sociale tjenester og velfærd, kriminologi
Varegruppe Samfund, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 3. okt. 2008
Sideantal 216
Bredde 144
Højde 221
Dybde 15
Vægt 288
Første udgave 2008
Oplagsdato 16. nov. 2018
Oplag 6
Udgave 1
ISBN-13 9788741250816
ISBN-10 8741250816
EAN 9788741250816
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Camilla Jørgensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.