Sovs skal der til

Af: Bettina Buhl
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717046160
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken. Sovsen står i de fleste danskeres bevidsthed som noget af det helligste ved måltidet. Sovs er indbegrebet af dansk madkultur, for sovs er ofte det, som binder måltidets øvrige dele sammen. Tilberedning af sovs sætter enhver kok på prøve, alle kender et helt katalog af skrækhistorier om sovse, der klumper eller skiller. Og så gør det ikke tilberedningen lettere, at vi også skal kloge os i sammensætninger af krydderier og det at smage sovsen til, så den passer til resten af maden på tallerkenen. I SOVS SKAL DER TIL viser Bettina Buhl, at sovse ikke behøver at være videnskab, og at der findes mangfoldige veje til en god sovs. Hun har været i de gamle danske kogebøger og fundet inspiration til sovseopskrifter helt fra 1616 og frem til 1941. Bid for bid har hun fået sammensat historien om vores uundværlige sovse. De gamle kogebøger giver mange spændende opskrifter med et væld af virkelig gode råd til velsmagende sovse, men Bettina Buhl har tilpasset dem, så de kan bruges i dag, for opskrifterne indeholdt oprindelig ikke nøjagtige mængdeangivelser og fremgangsmåder.
Specifikationer
Undertitel opskrifter og historie
Forfatter Bettina Buhl
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Kulturstudier: mad og samfund
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. sep. 2017
Sideantal 152
Bredde 164
Højde 208
Dybde 20
Vægt 385
Første udgave 2016
Oplagsdato 1. sep. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717046160
ISBN-10 8717046160
EAN 9788717046160
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Louise Zyskind
Omslagsgrafiker Louise Zyskind
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.