Spegepølser

Af: Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
238,75 kr
På lager
ISBN
9788799680412
Spegepølser er en af de ældste og mest udbredte konserveringsmetoder. Der er stor forskel på en sønderjysk spegepølse og en spansk chorizo. Der er forskellige traditioner og kulturer rundt om i Europa, og alligevel har de forskellige spegepølser eller salamier meget tilfælles. Bogen giver en grundig indføring i, hvordan man hjemme i sit eget køkken kan lave de mange forskellige spegepølsespecialiteter. Samtidig bliver læseren taget med på en rejse i Europa, hvor forfatterne har besøgt over 30 forskellige pølsemagere, som med stolthed og entusiasme fortæller, hvordan de fremstiller de fantastiske pølser. Forfatterne har eksperimenteret meget med at lave spegepølser, både efter dansk tradition, hvor pølserne røges, men også efter traditioner i Italien og Spanien, hvor spegepølser blot tørres med eller uden brug af skimmelkultur. Med denne bog lægger forfatterne op til, at læseren selv får lyst til at eksperimentere med fremstilling af spegepølser hjemme i køkkenet.
Specifikationer
Undertitel En rejse i europæisk kultur og tradition. Lav dine spegepølser selv.
Forfatter Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
Forlag lyng-frue
Indbinding Hardback
Thema koder Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. nov. 2014
Sideantal 128
Bredde 217
Højde 215
Dybde 13
Vægt 558
Første udgave 2010
Oplagsdato 12. nov. 2014
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788799680412
ISBN-10 8799680416
EAN 9788799680412
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.