Spis Godt Indisk
58,75 kr
500
ISBN
9788702097511
Indisk mad er spændende og varieret. I Indien serveres alle retterne på en gang, så man kan tage lidt af det hele. Typisk består et indisk måltid af en kødret, en grønsagsret, en chutney eller relish samt ris eller brød. Mange af retterne kan laves i forvejen, så man ikke skal stå med det hele i sidste øjeblik. Prøv fx:
Kylling Tikka Masala
Tandoori kylling
Vindaloo Curry
Samosas med grønsags-cashewnøddefyld
Mynte-koriander chutney
Løg relish
Naanbrød
Mango Lassi
Forfatter | Gitte Heidi Rasmussen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 29. sep. 2010 |
Sideantal | 58 |
Bredde | 162 |
Højde | 162 |
Dybde | 10 |
Vægt | 242 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 29. sep. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Spis godt |
ISBN-13 | 9788702097511 |
ISBN-10 | 8702097511 |
EAN | 9788702097511 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt; Narayana Press |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Inge Skovdal |