Spis godt Konfekt
58,75 kr
500
ISBN
9788702023350
Søde sager sætter humøret i vejret, det ved vi alle. Nyere undersøgelser viser, at god chokolade har direkte gavnlig indvirkning på helbredet. At lave sin egen konfekt er desuden et hyggeligt projekt, som indbyder til, at man investerer både kærlighed og omhu. Med SPIS GODT KONFEKT får du en række opskrifter på skønne, fristende, søde sager, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. Prøv fx: Myslibar med havregryn Flødeboller med rabarberskum Hvid chokolademousse Popkorn med chokoladeovertræk Hjemmelavet Nutella Fransk nougat
Forfatter | Trine Hahnemann |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. okt. 2004 |
Sideantal | 64 |
Bredde | 164 |
Højde | 162 |
Dybde | 12 |
Vægt | 242 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 17. nov. 2009 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
Serie | Spis godt |
ISBN-13 | 9788702023350 |
ISBN-10 | 8702023350 |
EAN | 9788702023350 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch |