Spis godt Toscana
58,75 kr
500
ISBN
9788702032420
Det toscanske køkken er - ligesom det smukke toscanske landskab - frodigt, spændendeog varieret. Køkkenet er baseret på enkle, rene råvarer: Først og fremmest det store udvalg af grønsager, de mange forskellige krydderurter og den gode olivenolie. Toscana er også berømt for det gode kalve-, okse- og svinekød, som ofte tilberedes helt enkelt, når det steges "alla fiorentina" - på trækulsgrillen. Prøv fx: - Stegt aubergine med hvidløg - Risotto med krydderurter - Lam med oliven - Kalvekød i vin - Sauterede peberfrugter - Jordbær i rødvin - Sprøde mandelkager
Forfatter | Hanne Bloch |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. okt. 2004 |
Sideantal | 64 |
Bredde | 160 |
Højde | 162 |
Dybde | 11 |
Vægt | 218 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 28. okt. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Spis godt |
ISBN-13 | 9788702032420 |
ISBN-10 | 8702032422 |
EAN | 9788702032420 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch |