Spis godt Toscana
58,75 kr
500
ISBN
9788702032420
Det toscanske køkken er - ligesom det smukke toscanske landskab - frodigt, spændendeog varieret. Køkkenet er baseret på enkle, rene råvarer: Først og fremmest det store udvalg af grønsager, de mange forskellige krydderurter og den gode olivenolie. Toscana er også berømt for det gode kalve-, okse- og svinekød, som ofte tilberedes helt enkelt, når det steges "alla fiorentina" - på trækulsgrillen. Prøv fx: - Stegt aubergine med hvidløg - Risotto med krydderurter - Lam med oliven - Kalvekød i vin - Sauterede peberfrugter - Jordbær i rødvin - Sprøde mandelkager
| Forfatter | Hanne Bloch |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 28. okt. 2004 |
| Sideantal | 64 |
| Bredde | 160 |
| Højde | 162 |
| Dybde | 11 |
| Vægt | 218 |
| Første udgave | 2004 |
| Oplagsdato | 28. okt. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Spis godt |
| ISBN-13 | 9788702032420 |
| ISBN-10 | 8702032422 |
| EAN | 9788702032420 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Artist | Bettina Kjærulff-Schmidt |
| Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Tine Duch |




