SPISELIGE BLOMSTER
Med det nye nordiske køkken er der i Skandinavien sket en ”opblomstring” af interessen for alle de vilde og dyrkede urter. Det har bl.a. betydet, at mange dygtige kokke nu har kastet sig over brugen af blomster til pynt og i maden, og det smitter selvfølgelig af på alle os andre. Spiselige blomster bliver pludselig vigtige, og mange vil gerne vide, hvilke blomster de kan bruge og til hvad, så de er sikre på ikke at tage nogle blomster, der ikke kan bruges. I denne bog om spiselige blomster giver den erfarne have- og madskribent Anemette Olesen, der om nogen er dansk foregangskvinde med hensyn til at eksperimentere med havens og naturens frembringelser, sit bud på blomster, som kan plukkes og fortæres til alles velbehag. Hun giver samtidig opskrifter og tips med på vejen.
Kirsten Tind er mester for de meget smukke tegninger af blomsterne, der gør det let at genkende dem.
Undertitel | Øjenfryd og velsmag |
---|---|
Forfatter | Anemette Olesen |
Forlag | Koustrup & Co. |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Botanik, Danmark, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Træer, vilde blomster og planter: for alment interesserede læsere |
Varegruppe | Hus, Have & husdyr, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. apr. 2012 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 128 |
Højde | 176 |
Dybde | 15 |
Vægt | 219 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 16. okt. 2017 |
Oplag | 5 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788791583223 |
EAN | 9788791583223 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Kirsten Tind |
Omslagsgrafiker | Steen Frimodt |
Omslagsillustrator | Kirsten Tind |
Illustreret i farver/sh | Nej |