Spiselige stauder

Af: Anette Hougaard Nielsen
198,75 kr
På lager
ISBN
9788794258814
Vi kender stauder som smukke blomster i haven, men faktisk kan mange af dem spises og give både sundhed, farver og spændende smag til vores tallerkener. At dyrke spiselige stauder er desuden en god og sjov måde at lave klimavenlige og bæredygtige fødevarer, som også er til glæde for havens mange insekter. 

Du lærer her, hvordan du får den nemmeste og smukkeste staudehave, og hvordan du kan tilberede lækre måltider af dine egne stauder. Spisestaudernes verden lukkes op ved hjælp af 20 smukke, hårdføre og velsmagende stauder, du kan sætte i din egen have. Du får anvisninger til, hvordan de passes, men også hvordan du undgår alt for meget havearbejde, så du har tid til at nyde høsten og måltiderne i stedet. Med hver staude følger gode, enkle opskrifter til inspiration. 

Om forfatteren
Anette Hougaard Nielsen er geolog og ph.d. i geografi og har skrevet en række artikler om klima, natur og miljø, både almene og videnskabelige. Anette Hougaard Nielsen har en baggrund fra økologisk landbrug helt tilbage fra opstarten af økologien i 1980’erne, og hun driver i dag mikrogartneriet Spiselige Stauder i Århus samt Hjemdal Skovhave ved Randers Fjord. Hun har desuden holdt kurser om naturemner og har medvirket til vurdering af naturkvalitet, naturrestaurering og paragraf 3-områder i Danmark.
Specifikationer
Undertitel Fra jord til bord
Forfatter Anette Hougaard Nielsen
Forlag Muusmann Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Havearbejde, Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger, Kogebøger efter ingrediens
Varegruppe Have, Drivhus & Stueplanter
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 7. apr. 2023
Sideantal 144
Bredde 200
Højde 320
Dybde 20
Vægt 400
Første udgave 2023
Oplagsdato 7. apr. 2023
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8794258814
EAN 9788794258814
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.