Stormkøkkenet
148,75 kr
500
ISBN
9788799490806
Der har længe manglet en kogebog, der giver alle muligheden for at lave smagfuld og indbydende mad i naturen. Alt fra friluftsnørder til nysgerrige begyndere skal have muligheden for at opleve flot natur med lækker mad.
Med Stormkøkkenet håber vi at hjælpe friluftsinteresserede til at slippe for færdigkøbte nudler, pasta med tomatketchup og hakkebøf med pulverbearnaise, men derimod finde retter der er specifikt udviklet til den gode natur.
Derfor har vi lavet en kogebog med retter, der netop egner sig til at blive tilberedt i felten. F.eks. har den alt fra en simpel pandekageopskrift til cremet forårsfrikasse, chili con carne, kokossuppe med nudler, sprøde tortillas med bønnefyld og krydret æblegrød med skyr.
Bogen Stormkøkkenet er specifikt designet til at være både vandafvisende, stærk og modstandsdygtig så den kan holde til en kort - såvel som lang - tur i det fri; og så passer den ovenikøbet ned i et Trangiasæt.
Vi har sørget for, at alle krav til hver eneste ret er tydeligt illustreret, så både nybegynderen og den erfarne friluftskok kan finde den rette udfordring. Det være sig antallet af gryder og pander der skal bruges, rettens sværhedsgrad, hvad det kræver af råvarer, der skal transporteres, og hvor meget der kan forberedes hjemmefra. Den kan med andre ord bruges som en grundbog i udendørs mad.
Med Stormkøkkenet håber vi at hjælpe friluftsinteresserede til at slippe for færdigkøbte nudler, pasta med tomatketchup og hakkebøf med pulverbearnaise, men derimod finde retter der er specifikt udviklet til den gode natur.
Derfor har vi lavet en kogebog med retter, der netop egner sig til at blive tilberedt i felten. F.eks. har den alt fra en simpel pandekageopskrift til cremet forårsfrikasse, chili con carne, kokossuppe med nudler, sprøde tortillas med bønnefyld og krydret æblegrød med skyr.
Bogen Stormkøkkenet er specifikt designet til at være både vandafvisende, stærk og modstandsdygtig så den kan holde til en kort - såvel som lang - tur i det fri; og så passer den ovenikøbet ned i et Trangiasæt.
Vi har sørget for, at alle krav til hver eneste ret er tydeligt illustreret, så både nybegynderen og den erfarne friluftskok kan finde den rette udfordring. Det være sig antallet af gryder og pander der skal bruges, rettens sværhedsgrad, hvad det kræver af råvarer, der skal transporteres, og hvor meget der kan forberedes hjemmefra. Den kan med andre ord bruges som en grundbog i udendørs mad.
Undertitel | Kogebog til mad i naturen |
---|---|
Forfatter | Mia Irene Kristensen, Jacob Damgaard, Andreas Tolstrup Laursen |
Forlag | Food & Nature Press |
Indbinding | Spiralryg |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. okt. 2012 |
Sideantal | 62 |
Bredde | 110 |
Højde | 150 |
Dybde | 15 |
Vægt | 96 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 21. okt. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799490806 |
ISBN-10 | 8799490803 |
EAN | 9788799490806 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Jeanett Juul Christiansen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Andreas Tolstrup Larusen, Jacob Damgaard |