Street food derhjemme
250,00 kr
På lager
ISBN
9788740058437
Mad, der er sjov at lave derhjemme med og til venner eller familie.
Mange af os elsker at gå på street food-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Street food er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge også rigtig godt kan lide. Street food derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og ikke mindst til unge, der er flyttet hjemmefra og har brug for inspiration til mad for få penge.
Bogen indeholder et væld af opskrifter med inspiration fra alverdens livretter, som man møder dem på de lokale street food-markeder eller ude i den store vide verden – fra Asien og hele vejen over til Sydamerika. Den er inddelt i kapitlerne: Suppe, ris, nudler og snacks og småretter, sandwich, brød, mad i pakker, pandekager, fladbrød og wraps, stegt, sprødt og mad på grillen og til sidst et kapitel med al det søde.
Her er alt fra lækre thaisupper, vietnamesiske forårsruller, mexicansk salat med ceviche og avokado og arabisk fattouche, der er en salat med sprødt brød – til okonomiyaki, som er en japansk æggekage, og tarte flambée fra Frankrig.
Alle opskrifterne er nemme at gå til og kræver som sagt ikke det store budget. Det er comfort food med masser af smag, som indbyder til hyggeligt samvær både under madlavningen og efterfølgende omkring bordet.
Mange af os elsker at gå på street food-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Street food er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge også rigtig godt kan lide. Street food derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og ikke mindst til unge, der er flyttet hjemmefra og har brug for inspiration til mad for få penge.
Bogen indeholder et væld af opskrifter med inspiration fra alverdens livretter, som man møder dem på de lokale street food-markeder eller ude i den store vide verden – fra Asien og hele vejen over til Sydamerika. Den er inddelt i kapitlerne: Suppe, ris, nudler og snacks og småretter, sandwich, brød, mad i pakker, pandekager, fladbrød og wraps, stegt, sprødt og mad på grillen og til sidst et kapitel med al det søde.
Her er alt fra lækre thaisupper, vietnamesiske forårsruller, mexicansk salat med ceviche og avokado og arabisk fattouche, der er en salat med sprødt brød – til okonomiyaki, som er en japansk æggekage, og tarte flambée fra Frankrig.
Alle opskrifterne er nemme at gå til og kræver som sagt ikke det store budget. Det er comfort food med masser af smag, som indbyder til hyggeligt samvær både under madlavningen og efterfølgende omkring bordet.
Forfatter | Katrine Klinken |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Streetfood |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. sep. 2020 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 182 |
Højde | 247 |
Dybde | 21 |
Vægt | 722 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 6. jul. 2022 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740058433 |
EAN | 9788740058437 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |