Sund mad - let at lave
Mere end 100 gennemprøvede opskrifter på sund og velsmagende mad - opdateret med de nye kostråd.
Velkommen i det sunde køkken. Her får du godt med frugt og grønt, fisk og grove kornsorter. Der er masser af saft og kraft i de gode råvarer, så brug dem til at gøre dit hverdagskøkken både sundt og velsmagende.
Du får den nødvendige basisviden om de forskellige råvarer, gode kostråd og over 100 opskrifter til alle dagens måltider. Du finder alt fra lækker asiatisk mad, over sunde fisk og salater til klassikere som fx frikadeller, hakkebøffer og lasagne – alle i supersunde varianter, der kan serveres med god samvittighed.
DE TI OFFICIELLE KOSTRÅD
• Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv
• Spis frugt og mange grøntsager
• Spis mere fisk
• Vælg fuldkorn
• Vælg magert kød og kødpålæg
• Vælg magre mejeriprodukter
• Spis mindre mættet fedt
• Spis mad med mindre salt
• Spis mindre sukker
• Drik vand
I samme serie findes desuden:
GOD MAD let at lave
GOD FISK let at lave
GOD MAD let at sylte
Forfatter | Kirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. aug. 2014 |
Sideantal | 305 |
Bredde | 155 |
Højde | 218 |
Dybde | 26 |
Vægt | 751 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 1. aug. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788711330050 |
ISBN-10 | 8711330058 |
EAN | 9788711330050 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |