Sund og rask med antiinflammatorisk kost
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717046184
I denne bog præsenterer Sveriges helseguru, Sanna Ehdin Anandala, dig for farverig og smagfuld mad, der styrker kroppen og hjernen, og som dæmper kroppens tilstand af inflammation.
Du er, hvad du spiser, og ved at vælge en livsstil og fødevarer, der påvirker kroppen positivt, vil du kunne afhjælpe og forebygge livsstilssygdomme, og sygdomme som Alzheimer og kræft. Du vil samtidig føle dig mere åndrig og få mere energi, da kroppens antiinflammatoriske forsvar styrkes.
Forfatteren giver dig her 140 opskrifter på retter, der alle er inflammationsdæmpende, og som ikke kræver lang tid at forberede. Der er alt fra sunde morgenmadsretter og mættende hovedretter til boller og desserter. Det afgørende for resultatet er din indstilling, da det gode måltid kræver nærvær og nydelse.
I bogens anden del beskriver forfatteren, hvordan kost og livsstil påvirker din krop og sundhed, og hvordan du ved hjælp af inflammationsdæmpende kost kan styrke dit immunforsvar og øge din modstandskraft overfor infektioner og sygdomme.
Forfatter | Sanna Ehdin Anandala |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Alternativ behandling, healing og sundhed, Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. sep. 2016 |
Sideantal | 184 |
Bredde | 200 |
Højde | 242 |
Dybde | 18 |
Vægt | 686 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 16. sep. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717046184 |
ISBN-10 | 8717046184 |
EAN | 9788717046184 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |