Sundhed
175,00 kr
På lager
ISBN
9788770821056
Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker.
Bogen indeholder:
Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes.
Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej.
Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse.
Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
Bogen indeholder:
Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes.
Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej.
Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse.
Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
Forfatter | Mette Vang |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 24. feb. 2010 |
Sideantal | 95 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 24. feb. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 7 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770821056 |
ISBN-10 | 8770821054 |
EAN | 9788770821056 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |