Sundhed
156,25 kr
554
ISBN
9788778815859
Sundhed giver en helhedsforståelse af begrebet sundhed til brug for aktuelle arbejdsområder i erhvervsfaglig sammenhæng, til gavn for eleverne i hverdagen og som bidrag til en positiv samfundsmæssig udvikling.
Det indeholder følgende afsnit:
- Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes;
- Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler, vand samt fordøjelsen;
- Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Desuden om arbejdsmiljø;
- Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet og om hjertets, lungernes og musklernes behov for bevægelse samt øvelser.
Overalt understøttes indlæringen af illustrationer.
Det indeholder følgende afsnit:
- Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes;
- Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler, vand samt fordøjelsen;
- Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Desuden om arbejdsmiljø;
- Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet og om hjertets, lungernes og musklernes behov for bevægelse samt øvelser.
Overalt understøttes indlæringen af illustrationer.
Undertitel | Grund- og områdefag 3 |
---|---|
Forfatter | Mette Vang |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. okt. 2005 |
Sideantal | 100 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 5 |
Serie | Grund- og områdefag.¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
ISBN-13 | 9788778815859 |
ISBN-10 | 8778815851 |
EAN | 9788778815859 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |