Sundhed
198,75 kr
På lager
ISBN
9788770823586
Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker.
Bogen indeholder:
Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes.
Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej.
Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse.
Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
Bogen indeholder:
Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes.
Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej.
Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse.
Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
| Forfatter | Mette Vang |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, For erhvervsuddannelse, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 31. aug. 2013 |
| Sideantal | 100 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2000 |
| Oplagsdato | 31. aug. 2013 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 8 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788770823586 |
| ISBN-10 | 8770823588 |
| EAN | 9788770823586 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




