Sundhed
198,75 kr
På lager
ISBN
9788770823586
Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker.
Bogen indeholder:
Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes.
Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej.
Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse.
Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
Bogen indeholder:
Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes.
Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej.
Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse.
Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
Forfatter | Mette Vang |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, For erhvervsuddannelse, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 31. aug. 2013 |
Sideantal | 100 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 31. aug. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 8 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770823586 |
ISBN-10 | 8770823588 |
EAN | 9788770823586 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |