Sundt og simpelt
278,75 kr
500
ISBN
9788740606003
Naturlig Mad handler om at spise rigtig mad tilberedt af hele råvarer. Det er mad
fuldstændig fri for forarbejdede varer som fx mel, sukker, dårlige olier og alle de
tilsætningsstoffer som tilsættes fabriksfremstillet mad. I Naturlig Mad er nydelse
desuden en af de helt centrale temaer.
Kok og forfatter til bogen Grøntsagsbiblen (2012), Mette Helbæk, har selv ’spist
naturligt’ i en del år og har med bogen her fokus på velsmag, skønhed og nydelse,
og i opskrifterne er der en overvægt af retter med grøntsager, primært de lokalt
producerede.
fuldstændig fri for forarbejdede varer som fx mel, sukker, dårlige olier og alle de
tilsætningsstoffer som tilsættes fabriksfremstillet mad. I Naturlig Mad er nydelse
desuden en af de helt centrale temaer.
Kok og forfatter til bogen Grøntsagsbiblen (2012), Mette Helbæk, har selv ’spist
naturligt’ i en del år og har med bogen her fokus på velsmag, skønhed og nydelse,
og i opskrifterne er der en overvægt af retter med grøntsager, primært de lokalt
producerede.
Undertitel | den komplette guide til at spise naturlig mad |
---|---|
Forfatter | Mette Helbæk |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. feb. 2016 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 218 |
Højde | 268 |
Dybde | 33 |
Vægt | 1306 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 25. feb. 2016 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788740606003 |
ISBN-10 | 8740606007 |
EAN | 9788740606003 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |