Surdejsbrød

Af: Martin Johansson
128,75 kr
500
ISBN
9788771552843
Det er nemt at bage med surdej – og samtidig lidt af et mysterium.

Denne bog er en nyttig og komplet håndsrækning til dig, som gerne vil bage dit eget surdejsbrød. Bogen forklarer, hvad der sker i dejen, omtaler forskellige typer dej, viser hvordan man starter og fodrer en surdej og har bageråd, som giver et godt resultat. Du får både opskrifter på lyse og mørke brød og dem midt imellem, samt en række specialbrød. Her er både gennemprøvede opskrifter, underholdende tekster og tips samt svar om alt, hvad der er værd at vide om surdej.

Martin Johansson er den engagerede og eksperimenterende hjemmebager bag bloggen Pain de Martin. På dansk har han også udgivet Det perfekte brød.
Specifikationer
Forfatter Martin Johansson
Forlag Legind
Indbinding Hardback
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 9. maj 2016
Sideantal 112
Bredde 192
Højde 216
Dybde 14
Vægt 471
Første udgave 2016
Oplagsdato 9. maj 2016
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788771552843
ISBN-10 8771552847
EAN 9788771552843
Sprog dan
Orignalsprog swe
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.