Sushi
148,75 kr
På lager
ISBN
9788702258707
Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.
Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.
Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.
| Undertitel | Smag og teknik |
|---|---|
| Forfatter | Hiroki Takemura;Kimiko Barber |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 19. apr. 2018 |
| Sideantal | 255 |
| Bredde | 178 |
| Højde | 224 |
| Dybde | 24 |
| Vægt | 780 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 19. apr. 2018 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788702258707 |
| ISBN-10 | 8702258707 |
| EAN | 9788702258707 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Lars Thomas |
| Artist | AKA Print A/S |
| Omslagsgrafiker | AKA Print A/S |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





