Sushi
Af: Hiroki Takemura;Kimiko Barber
148,75 kr
På lager
ISBN
9788702258707
Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.
Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.
Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.
Undertitel | Smag og teknik |
---|---|
Forfatter | Hiroki Takemura;Kimiko Barber |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 19. apr. 2018 |
Sideantal | 255 |
Bredde | 178 |
Højde | 224 |
Dybde | 24 |
Vægt | 780 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 19. apr. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788702258707 |
ISBN-10 | 8702258707 |
EAN | 9788702258707 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lars Thomas |
Artist | AKA Print A/S |
Omslagsgrafiker | AKA Print A/S |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1348 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788702258707 | ![]() |
ISBN | 978-87-02-25870-7 | |
BOPISBN13 | 9788702258707 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Sushi | ![]() |
Varetekst | Sushi | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | Sushi. Taste and technique | ![]() |
Undertitel | Smag og teknik | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer. Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter. Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme. | ![]() |
ForlagsNavn | Gyldendal | ![]() |
Korporationsnavn | AKA Print | ![]() |
Medforfatter | Hiroki Takemura, Kimiko Barber | ![]() |
DiverseOphavsangivelser | Omslagsgrafiker: AKA Print A.S | ![]() |
Oversætter | Lars Thomas | |
Tegner | AKA Print A.S | |
MusikGenre | -1 | |
MusikType | -1 | |
Bredde | 178 | ![]() |
Dybde | 24 | ![]() |
Højde | 224 | ![]() |
Vægt | 780 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 255 | |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2018-03-14 14:15:22 | |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBV | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2018 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2018 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2018-04-12 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2018-04-19 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | eng | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2017-12-29 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-09-17 | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Udgivelsesår |
Bøger i samme varegruppe: