Sushi
148,75 kr
På lager
ISBN
9788702258707
Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.
Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.
Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.
Undertitel | Smag og teknik |
---|---|
Forfatter | Hiroki Takemura;Kimiko Barber |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 19. apr. 2018 |
Sideantal | 255 |
Bredde | 178 |
Højde | 224 |
Dybde | 24 |
Vægt | 780 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 19. apr. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788702258707 |
ISBN-10 | 8702258707 |
EAN | 9788702258707 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lars Thomas |
Artist | AKA Print A/S |
Omslagsgrafiker | AKA Print A/S |
Illustreret i farver/sh | Nej |