Sushi
148,75 kr
Mangler pt.
ISBN
9788717037564
Bogen til sushi-fanatikere, der ikke vil nøjes med at spise sushi ude
Er du vild med sushi, men har du ikke tid til eller mulighed for at gå ud at spise så ofte? Eller foretrækker du bare at lave din mad selv? Så er Sushi - smag og teknik lige det, du mangler.
Med Sushi - smag og teknik i hånden kan selv begyndere finde ud af at lave sushi. Bogen forklarer, hvad man skal bruge af redskaber - og faktisk behøver man ikke særlig meget specialudstyr - og hvad der kræves af basale ingredienser. Der er grundlæggende opskrifter, f.eks. på hvordan man tilbereder sushi-ris, og det gennemgås trin for trin, hvordan man parterer og klargør fisk og skaldyr til sushi. Alle kapitler er gennemillustrerede med meget informative billeder, så det er næsten ikke til at blive i tvivl om noget.
Men hører du til dem, der altid har troet, at det måtte være meget svært at lave sushi, for det ser så kompliceret ud, når man ser en fin lille kunstnerisk pyntet rulle? Og er du stadig ikke helt overbevist om, at det er noget, du tør give dig i kast med? Så start med at lave din sushi på Tokyo-manér: Her fylder man blot risen i en lille skål og pynter med fisk og grøntsager efter ønske. Du skal hverken rulle eller presse maden, så nemmere kan det ikke blive.
Den sidste del af bogen fuldender din viden om sushi og gør dig til sushi-superspiser: Her gives råd om, hvordan sushi spises, hvad man skal drikke til, og hvad man kan servere, hvis man skal have gæster og stadig er sushi-nybegynder.
Er du vild med sushi, men har du ikke tid til eller mulighed for at gå ud at spise så ofte? Eller foretrækker du bare at lave din mad selv? Så er Sushi - smag og teknik lige det, du mangler.
Med Sushi - smag og teknik i hånden kan selv begyndere finde ud af at lave sushi. Bogen forklarer, hvad man skal bruge af redskaber - og faktisk behøver man ikke særlig meget specialudstyr - og hvad der kræves af basale ingredienser. Der er grundlæggende opskrifter, f.eks. på hvordan man tilbereder sushi-ris, og det gennemgås trin for trin, hvordan man parterer og klargør fisk og skaldyr til sushi. Alle kapitler er gennemillustrerede med meget informative billeder, så det er næsten ikke til at blive i tvivl om noget.
Men hører du til dem, der altid har troet, at det måtte være meget svært at lave sushi, for det ser så kompliceret ud, når man ser en fin lille kunstnerisk pyntet rulle? Og er du stadig ikke helt overbevist om, at det er noget, du tør give dig i kast med? Så start med at lave din sushi på Tokyo-manér: Her fylder man blot risen i en lille skål og pynter med fisk og grøntsager efter ønske. Du skal hverken rulle eller presse maden, så nemmere kan det ikke blive.
Den sidste del af bogen fuldender din viden om sushi og gør dig til sushi-superspiser: Her gives råd om, hvordan sushi spises, hvad man skal drikke til, og hvad man kan servere, hvis man skal have gæster og stadig er sushi-nybegynder.
Undertitel | smag og teknik |
---|---|
Forfatter | Hiroki Takemura;Kimiko Barber |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. okt. 2004 |
Sideantal | 255 |
Bredde | 178 |
Højde | 226 |
Dybde | 24 |
Vægt | 787 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 21. okt. 2004 |
Oplag | 7 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717037564 |
ISBN-10 | 8717037564 |
EAN | 9788717037564 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Ian O'Leary |