Sushi - råt for usødet
98,75 kr
500
ISBN
9788759527580
Sushi smager som at tage en bid af himlen og havet på samme
tid. Den rå fisk bevarer sin friskhed og lethed og alle sine fine smagsnuancer. Og med et par velrettede karatehug fra den syrligt-søde ris, den pikante wasabi og den salte soja bliver sushisuset stærkt vanedannende.
I samarbejde med den københavnske sushi-restaurant Sushitarian præsenterer Svend Rasmussen en lang række opskrifter og instruktioner til sushiteknikken.
I Sushi - råt for usødet fortæller Svend Rasmussen desuden historien om en århundredegammel japansk opfindelse. Det er historien om zenbuddhismen, samuraier og te-huse. Men det er også historien om, hvordan sushikulturen bed sig fast i Californien.
Sushiens elegance og lethed er fornemt indfanget af fotograf Christian Stæhr.
tid. Den rå fisk bevarer sin friskhed og lethed og alle sine fine smagsnuancer. Og med et par velrettede karatehug fra den syrligt-søde ris, den pikante wasabi og den salte soja bliver sushisuset stærkt vanedannende.
I samarbejde med den københavnske sushi-restaurant Sushitarian præsenterer Svend Rasmussen en lang række opskrifter og instruktioner til sushiteknikken.
I Sushi - råt for usødet fortæller Svend Rasmussen desuden historien om en århundredegammel japansk opfindelse. Det er historien om zenbuddhismen, samuraier og te-huse. Men det er også historien om, hvordan sushikulturen bed sig fast i Californien.
Sushiens elegance og lethed er fornemt indfanget af fotograf Christian Stæhr.
Forfatter | Svend Rasmussen |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. jun. 2007 |
Sideantal | 156 |
Bredde | 229 |
Højde | 230 |
Dybde | 9 |
Vægt | 502 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 25. jun. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788759527580 |
ISBN-10 | 8759527587 |
EAN | 9788759527580 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |