Svinkløv Badehotel
198,75 kr
500
ISBN
9788711162903
Bogen beskriver gennem fotografen Poul Ib Henriksens smukke billeder et af de sidste, gamle badehoteller i Danmark og den udsøgte mad, kokken Mikael Christensen serverer på stedet. Desuden indeholder bogen en lang række årstidsrelaterede opskrifter, som alle tager udgangspunkt i de friske, danske råvarer, der er typiske for sæsonen. Bogen indledes med et forord af Henrik Sten Møller, der fortæller om badehotellet og dets historie, og om tidligere såvel som nuværende ejere.
Undertitel | Maden og stedet |
---|---|
Forfatter | Mikael Christensen |
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. apr. 2001 |
Sideantal | 137 |
Bredde | 253 |
Højde | 255 |
Dybde | 18 |
Vægt | 916 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 11. okt. 2005 |
Oplag | 7 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711162903 |
ISBN-10 | 8711162902 |
EAN | 9788711162903 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |