Svinkløv Badehotel
198,75 kr
500
ISBN
9788711162903
Bogen beskriver gennem fotografen Poul Ib Henriksens smukke billeder et af de sidste, gamle badehoteller i Danmark og den udsøgte mad, kokken Mikael Christensen serverer på stedet. Desuden indeholder bogen en lang række årstidsrelaterede opskrifter, som alle tager udgangspunkt i de friske, danske råvarer, der er typiske for sæsonen. Bogen indledes med et forord af Henrik Sten Møller, der fortæller om badehotellet og dets historie, og om tidligere såvel som nuværende ejere.
| Undertitel | Maden og stedet |
|---|---|
| Forfatter | Mikael Christensen |
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 20. apr. 2001 |
| Sideantal | 137 |
| Bredde | 253 |
| Højde | 255 |
| Dybde | 18 |
| Vægt | 916 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 11. okt. 2005 |
| Oplag | 7 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711162903 |
| ISBN-10 | 8711162902 |
| EAN | 9788711162903 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




