Sylt! Chili Tomat

Af: Camilla Plum
178,75 kr
På lager
ISBN
9788776954123
Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønthandleren faldbyder i de samme måneder? Svaret er, at de kan konserveres til senere brug. 

Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet.

Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur. 

Titler på vej:

SYLT! ÆBLER
SYLT! KRYDDERURTER
SYLT! DEN VILDE NATUR Svampe, bær, nødder og urter
SYLT! BÆR OG FRUGT
SYLT! MÆLK. Ost og surmælk 
Specifikationer
Forfatter Camilla Plum
Forlag Forlaget Vandkunsten
Indbinding Papbog
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. sep. 2015
Sideantal 144
Bredde 124
Højde 221
Dybde 17
Vægt 340
Første udgave 2015
Oplagsdato 21. sep. 2015
Oplag 2
Udgave 1
Serie Camilla konserverer
ISBN-13 9788776954123
ISBN-10 8776954129
EAN 9788776954123
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Hedda Bank
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Anne-Li Engström
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.