SYLTEDRONNINGEN
247,50 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788793159310
Alle kan sylte og alle vil sylte, når først de har stiftet bekendtskab med Helena Graystons lækre sylt. Hun forstår at sammensætte smage, så resultatet bliver så lækkert, at man bare må have mere.
Navnet ”Syltedronningen” erhvervede Helena sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013. Bogen bringer 50 opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. Helenas idé med moderne syltning er blandt andet at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld.
Helena Grayston er opvokset i Danmark med en engelsk far og en dansk mor. Hun afsluttede sin uddannelse som eksportingeniør, giftede sig med en amerikaner og flyttede derefter til USA i 12 år. Sidenhen var Helena igennem jobskifte, skilsmisse og stress, som sendte hende i en ny retning. Med en flot vindertitel i kufferten, gik hun tilbage til en gammel kærlighed, syltning, og genfandt sig selv. Hun deltog i forskellige konkurrencer bl.a. i England, hvor hun blev tildelt en guldmedalje for sin grapefrugtmarmelade med ingefær. Ved den lejlighed mødte hun Pam Corbin (Pam the Jam), River Cottages berømte syltedame. De to blev venner og arbejder i dag sammen om forskellige produkter. Helena er ikke verdensberømt endnu, men det kan hun blive, for hendes mod og resultater med at skabe de lækreste sylteprodukter, er meget overbevisende.
Navnet ”Syltedronningen” erhvervede Helena sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013. Bogen bringer 50 opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. Helenas idé med moderne syltning er blandt andet at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld.
Helena Grayston er opvokset i Danmark med en engelsk far og en dansk mor. Hun afsluttede sin uddannelse som eksportingeniør, giftede sig med en amerikaner og flyttede derefter til USA i 12 år. Sidenhen var Helena igennem jobskifte, skilsmisse og stress, som sendte hende i en ny retning. Med en flot vindertitel i kufferten, gik hun tilbage til en gammel kærlighed, syltning, og genfandt sig selv. Hun deltog i forskellige konkurrencer bl.a. i England, hvor hun blev tildelt en guldmedalje for sin grapefrugtmarmelade med ingefær. Ved den lejlighed mødte hun Pam Corbin (Pam the Jam), River Cottages berømte syltedame. De to blev venner og arbejder i dag sammen om forskellige produkter. Helena er ikke verdensberømt endnu, men det kan hun blive, for hendes mod og resultater med at skabe de lækreste sylteprodukter, er meget overbevisende.
Undertitel | Moderne syltning til alle måltider |
---|---|
Forfatter | Helena Grayston |
Forlag | Koustrup & Co. |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Selvforsyning og grøn livsstil |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. jun. 2017 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 214 |
Højde | 257 |
Dybde | 18 |
Vægt | 890 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 26. sep. 2018 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793159310 |
ISBN-10 | 8793159315 |
EAN | 9788793159310 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Katrine Lindberg Grafik |
Omslagsillustrator | Peter Bilde Fogh |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Peter Bilde Fogh |