Tænk engang!

Af: Finn Pedersen
180,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788793709041
Vi lever i et erindringsløst nutidsfikseret samfund, hvor åndløsheden har gode vækstbetingelser. Vi vil godt med denne bog slå et slag for at ånd, nærvær, tænksomhed og dannelse kommer på den organisatoriske og ledelsesfilosofiske dagsorden.
Uden dybde og tyngde svæver man til vejrs som en herreløs ballon.
Bogen har flere målgrupper
➢    Den vil være brugbar i forbindelse ledelseskurser afholdt af konsulentfirmaer (hvis ellers de tør bruge den!!)
➢    Den har interesse for alle, der er optaget af eller kymrer sig om udviklingen på deres arbejdsplads
➢    Uddannelsesinstitutioner, har har organisation og ledelse på dagsordenen➢    Interesseorganisationer vil i høj grad kunne bruge den i deres lederudviklingskurser
➢    Private og offentlige virksomhederDen bærende pointe i den lærde organisation er, ikke blot rigidt at holde sig til økonomitænkningen, men også at inkludere de kulturelle/dannelsesmæssige aspekter i organisationens værdigrundlag.
Dette vil udvikle organisationen og gøre den mere robust – skabe større arbejdsglæde, større loyalitet, større engagement og samtidig bidrage til positive resultater på bundlinjen.
Vi erkender, at vores evige søgen efter øjeblikkelig behovstilfredsstillelse i alle livets forhold er en utopi, eller som Svend Brinkmann udtrykker det: Gå glip!
TÆNK ENGANG!
Specifikationer
Undertitel Fra den lærende til den lærde organisation - en dannelsesrejse
Forfatter Finn Pedersen
Forlag Tumultus
Indbinding Hæftet
Thema koder Forskningsledelse og udviklingsledelse, Ledelse og ledelsesteknikker, Ledelse: lederskab og motivation
Varegruppe Management
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 4. sep. 2018
Sideantal 189
Bredde 170
Højde 240
Dybde 12
Vægt 420
Første udgave 2018
Oplagsdato 4. sep. 2018
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788793709041
ISBN-10 8793709048
EAN 9788793709041
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Finn Pedersen
Omslagsgrafiker Dennis Bogø
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.