Tid til Slow food
128,75 kr
500
ISBN
9788715106477
Efter en tid med fokus på det fedtfattige, lette og hurtige køkken kommer her en helt anderledes kogebog af den kendte kok og madskribent Pernille Bækgaard, uddannet på Kong Hans Kælder og bl.a. kendt fra Alt for Damerne og en række tidligere kogebøger.
Tid til Slow Food handler om tid, ro og glæde ved at tilberede dagens ret. Den samler en række opskrifter fra det klassiske køkken.
Opskrifterne er egentlig ganske enkle og kræver ikke det store overblik. Det er de gode råvarer - kraftfulde grøntsager og gedigne udskæringer af kalv, svin og okse samt fjerkræ, lam og vildt - og tid til at simre, der giver retterne masser af saft og kraft. Og samtidig giver Pernille Bækgaard med sin særlige sans for at sammensætte ingredienser, krydderier og tilbehør de velkendte retter et frisk pust.
Tid til Slow Food handler om tid, ro og glæde ved at tilberede dagens ret. Den samler en række opskrifter fra det klassiske køkken.
Opskrifterne er egentlig ganske enkle og kræver ikke det store overblik. Det er de gode råvarer - kraftfulde grøntsager og gedigne udskæringer af kalv, svin og okse samt fjerkræ, lam og vildt - og tid til at simre, der giver retterne masser af saft og kraft. Og samtidig giver Pernille Bækgaard med sin særlige sans for at sammensætte ingredienser, krydderier og tilbehør de velkendte retter et frisk pust.
Forfatter | Pernille Bækgaard |
---|---|
Forlag | Lademann |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 31. okt. 2002 |
Sideantal | 124 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 31. okt. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788715106477 |
ISBN-10 | 8715106470 |
EAN | 9788715106477 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |