Til bords i Tivoli
98,75 kr
500
ISBN
9788711181058
Mad og drikke har altid været en naturlig bestanddel af Tivolis samlede tilbud, og i årenes løb er madtilbudet udvidet kraftigt, samtidig med at det gastronomiske niveau er hævet. I takt med at dette at spise i Tivoli er blevet en attraktion i sig selv. I denne bog tager forfatteren Øystein Rottem os med til bords på 16 af Tivolis bedste spisesteder og fortæller historien bag hver enkelt restaurant. Variationsbredden er stor - fra Søcaféen til The Paul, fra Ketchup til Det kinesiske tårn. Her findes noget for enhver smag og enhver pengepung - men fælles for alle er stemningen og atmosfæren fra den gamle eventyrhave.
Undertitel | 16 gode spisesteder og historien bag |
---|---|
Forfatter | Øystein Rottem |
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. maj 2004 |
Sideantal | 136 |
Bredde | 219 |
Højde | 228 |
Dybde | 14 |
Vægt | 696 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 5. maj 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711181058 |
ISBN-10 | 8711181052 |
EAN | 9788711181058 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |