Til bords i Tivoli
98,75 kr
500
ISBN
9788711181058
Mad og drikke har altid været en naturlig bestanddel af Tivolis samlede tilbud, og i årenes løb er madtilbudet udvidet kraftigt, samtidig med at det gastronomiske niveau er hævet. I takt med at dette at spise i Tivoli er blevet en attraktion i sig selv. I denne bog tager forfatteren Øystein Rottem os med til bords på 16 af Tivolis bedste spisesteder og fortæller historien bag hver enkelt restaurant. Variationsbredden er stor - fra Søcaféen til The Paul, fra Ketchup til Det kinesiske tårn. Her findes noget for enhver smag og enhver pengepung - men fælles for alle er stemningen og atmosfæren fra den gamle eventyrhave.
| Undertitel | 16 gode spisesteder og historien bag |
|---|---|
| Forfatter | Øystein Rottem |
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 5. maj 2004 |
| Sideantal | 136 |
| Bredde | 219 |
| Højde | 228 |
| Dybde | 14 |
| Vægt | 696 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 5. maj 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711181058 |
| ISBN-10 | 8711181052 |
| EAN | 9788711181058 |
| Sprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





