Til glæde for ganen
298,75 kr
500
ISBN
9788776920197
At gå i køkkenet med Prins Henrik er en rejse ind i en verden af dufte, farver og begejstring for de oplevelser, gastronomien kan give os. Med sin lidenskabelige interesse for råvarernes muligheder skaber Prinsen overrumplende og overdådige retter, der naturligvis i rigt mål rummer traditionerne fra det franske køkken, men hvor også det orientalske køkken og det bedste af det danske har en stor plads.
Ved siden af Prinsens opskrifter rummer bogen madskribent ved Jyllands-Posten, Bodil Kroghs, varme og indlevende samtaler med Prinsen om hans kærlighed til gastronomiens verden.
Ved siden af Prinsens opskrifter rummer bogen madskribent ved Jyllands-Posten, Bodil Kroghs, varme og indlevende samtaler med Prinsen om hans kærlighed til gastronomiens verden.
Undertitel | Nye opsskrifter til et kongeligt køkken |
---|---|
Forfatter | HKH Prins Henrik |
Forlag | Jyllands-Posten |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. nov. 2005 |
Sideantal | 190 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 5. nov. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788776920197 |
ISBN-10 | 8776920194 |
EAN | 9788776920197 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |