Tilberedningsmetoder

Af: Jørgen N. Teglgård
175,00 kr
500
ISBN
9788778812247
Tilberedningsmetoder Områdefag nr. 8 m/cd-rom

Tilberedningsmetoder
omhandler dels næringsstoffernes forandring under tilberedning. Dels beskrives forskellige grundtilberedninger som stegning og kogning. Hæftet rundes af med afsnit om grundsuppe, grundskyer og fonde, jævnemetoder samt legering og montering.
Specifikationer
Undertitel Køkken/Hotel/Restaur.Udd.
Forfatter Jørgen N. Teglgård
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Bog & CD-ROM
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 0
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778812247
ISBN-10 8778812240
EAN 9788778812247
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.