Tilberedningsmetoder
175,00 kr
500
ISBN
9788778812247
Tilberedningsmetoder Områdefag nr. 8 m/cd-rom
Tilberedningsmetoder omhandler dels næringsstoffernes forandring under tilberedning. Dels beskrives forskellige grundtilberedninger som stegning og kogning. Hæftet rundes af med afsnit om grundsuppe, grundskyer og fonde, jævnemetoder samt legering og montering.
Tilberedningsmetoder omhandler dels næringsstoffernes forandring under tilberedning. Dels beskrives forskellige grundtilberedninger som stegning og kogning. Hæftet rundes af med afsnit om grundsuppe, grundskyer og fonde, jævnemetoder samt legering og montering.
Undertitel | Køkken/Hotel/Restaur.Udd. |
---|---|
Forfatter | Jørgen N. Teglgård |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Bog & CD-ROM |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778812247 |
ISBN-10 | 8778812240 |
EAN | 9788778812247 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |