Tjenerbogen
Af: Michael Edsen-Johansen m.fl.
625,00 kr
554
ISBN
9788778819352
Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.
Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff?
Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer.
Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter.
Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration.
Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring.
Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura.
Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.
Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff?
Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer.
Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter.
Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration.
Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring.
Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura.
Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.
Forfatter | Michael Edsen-Johansen m.fl. |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hardback |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 278 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778819352 |
ISBN-10 | 8778819350 |
EAN | 9788778819352 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Birger Bromann |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 554 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Skole- og lærebøger, div. | ![]() |
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788778819352 | ![]() |
ISBN | 978-87-7881-935-2 | |
BOPISBN13 | 9788778819352 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Tjenerbogen | ![]() |
Varetekst | Tjenerbogen | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Tjenerbogen | |
BookScan-Titel | Tjenerbogen | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | servering¤tjenerfaget¤for tjeneruddannelse¤lærebøger | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Lærebog på Tjeneruddannelsen | |
Forlagstekst | Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde. Klassisk gastronomi Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff? Moderne gastronomi Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer. Menu- og vinlære Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter. Praktisk tjenerarbejde Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration. Salg, service og gæstebetjening Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring. Branchekendskab Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura. Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind. | ![]() |
DBCIndholdsfortegnelse | Verner Lerche Hansen: Klassisk gastronomi. Michael Edsen-Johansen: Moderne gastronomi. Merete Kudsk Jensen: Menu- og vinlære ; Praktisk tjenerarbejde. Charlotte Rohleder: Salg, service og gæstebetjening. Lars Larsen: Branchekendskab | |
Anden information | Hertil findes supplerende materiale på bogens hjemmeside | |
ForlagsNavn | Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2008 | |
Medforfatter | Michael Edsen-Johansen m.fl. | ![]() |
Tegner | Birger Bromann | |
Indbindingsform | 10 | ![]() |
Sider | 278 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2008-01-21 00:00:00 | |
Bestillingsnummer | 61024-1 | ![]() |
Decimalklasse | 64.9 | |
ThemaKode | KNS¤JNUM | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 716 535 4 | |
FørsteUdgivÅr | 2008 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2008 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2008 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1901-01-01 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2008-01-22 | |
DagForSenesteÆndring | 2012-04-02 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20110318133329 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20080229 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
År (fra DBC) | 2008 | |
Ophavsangivelse | Michael Edsen-Johansen m.fl. | |
Personnavn | Michael Edsen-Johansen | |
Post status | n | |
Post Type | e | |
Sidetal bemærkninger | 278 sider | |
Periodicums frekvens | ||
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Periodicumtype | ||
Skønlitterær form | ||
Biografiform | ||
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | m | |
Udgivelsesstatus | f | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | a | |
Supplerende generel materialebetegnelse | ||
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Narayana Press | |
Faglitteratur_Niveau | Fagligt niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200814¤BKM200814¤DAT201112 | |
Udgivelsesår | 2008 |
Bøger i samme varegruppe: