Tjenerbogen

Af: Michael Edsen-Johansen m.fl.
625,00 kr
554
ISBN
9788778819352
Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.


Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff?

Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer.

Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter.

Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration.

Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring.

Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura.
Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.
Specifikationer
Forfatter Michael Edsen-Johansen m.fl.
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 278
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2008
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788778819352
ISBN-10 8778819350
EAN 9788778819352
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Birger Bromann
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.