Tjenerbogen

Af: Michael Edsen-Johansen m.fl.
742,50 kr
På lager
ISBN
9788757129007
Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.


Klassisk gastronomi
Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff?

Moderne gastronomi
Hvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer.

Menu- og vinlære
Lær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter.

Praktisk tjenerarbejde
Her gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration.

Salg, service og gæstebetjening
Hvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring.

Branchekendskab
Gør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura.
Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.

Specifikationer
Forfatter Michael Edsen-Johansen m.fl.
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. okt. 2018
Sideantal 282
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2008
Oplagsdato 1. okt. 2018
Oplag 1
Udgave 4
ISBN-13 9788757129007
ISBN-10 8757129002
EAN 9788757129007
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.