Tysk gastronomisk lommeguide
65,00 kr
950
ISBN
9788778811080
Tysk gastronomisk lommeguide - giver en hjælpende hånd til alle, der skal snakke mad og vin på tysk. Bogens grundstamme udgøres af en meget udførlig ordbog over gastronomiske begreber, både tysk-dansk og dansk-tysk. Desuden giver guiden de korrekte udtryk om vin og om opskæring af svin og okse, foruden at den yder assistance i tjenerens samtale med en gæst.
Derudover indeholder guiden en masse gode gamle tyske opskrifter og kort over vindistrikter i Tyskland.
Guiden er en uundværlig hjælp på hotellet eller i restauranten og cafeen, når menukortet skal oversættes, og kunderne betjenes. Formatet er praktisk - bogen passer lige i inderlommen
Derudover indeholder guiden en masse gode gamle tyske opskrifter og kort over vindistrikter i Tyskland.
Guiden er en uundværlig hjælp på hotellet eller i restauranten og cafeen, når menukortet skal oversættes, og kunderne betjenes. Formatet er praktisk - bogen passer lige i inderlommen
Forfatter | Marita Tscherning, Marianne Tikøb |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 79 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788778811080 |
ISBN-10 | 8778811082 |
EAN | 9788778811080 |
Sprog | mul |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |