Udstyr og teknologi
62,50 kr
950
ISBN
9788778810625
9 Udstyr og teknologi omhandler først og fremmest det udstyr, der findes i storkøkkener, ved diske og i restauranten. Desuden beskrives det håndværktøj, der anvendes ved servering m.m. Derudover omtales arbejdsbeklædning, sikkerhed og køkkenets indretning.
| Forfatter | Finn S. Kristensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 52 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 2 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778810625 |
| ISBN-10 | 8778810620 |
| EAN | 9788778810625 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




