Udstyr og teknologi
62,50 kr
950
ISBN
9788778810625
9 Udstyr og teknologi omhandler først og fremmest det udstyr, der findes i storkøkkener, ved diske og i restauranten. Desuden beskrives det håndværktøj, der anvendes ved servering m.m. Derudover omtales arbejdsbeklædning, sikkerhed og køkkenets indretning.
Forfatter | Finn S. Kristensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 52 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778810625 |
ISBN-10 | 8778810620 |
EAN | 9788778810625 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |