Varekendskab
226,25 kr
500
ISBN
9788778815910
Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m.
Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser. Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m. Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser. Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m. Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
Undertitel | Grund- og områdefag 2 |
---|---|
Forfatter | Marianne Clausen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 119 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 5 |
Serie | Grund- og områdefag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778815910 |
ISBN-10 | 8778815916 |
EAN | 9788778815910 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |