Varekendskab

Af: Marianne Clausen
226,25 kr
500
ISBN
9788778815910
Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m.

Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser. Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m. Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
Specifikationer
Undertitel Grund- og områdefag 2
Forfatter Marianne Clausen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 119
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2005
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 5
Serie Grund- og områdefag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778815910
ISBN-10 8778815916
EAN 9788778815910
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.