Varekendskab
226,25 kr
500
ISBN
9788778815910
Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m.
Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser. Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m. Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser. Varekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m. Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
| Undertitel | Grund- og områdefag 2 |
|---|---|
| Forfatter | Marianne Clausen |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 119 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2005 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 5 |
| Serie | Grund- og områdefag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778815910 |
| ISBN-10 | 8778815916 |
| EAN | 9788778815910 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


