Ved bordet
148,75 kr
500
ISBN
9788702044676
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.
| Undertitel | Madkultur i nord og syd |
|---|---|
| Forfatter | Hans Boll-Johansen |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Samfund og kultur: generelt |
| Varegruppe | Kultur, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 9. jan. 2006 |
| Sideantal | 240 |
| Bredde | 145 |
| Højde | 225 |
| Dybde | 21 |
| Vægt | 479 |
| Første udgave | 2006 |
| Oplagsdato | 9. jan. 2006 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788702044676 |
| ISBN-10 | 8702044676 |
| EAN | 9788702044676 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Ida Balslev-Olesen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


