Ved bordet

Af: Hans Boll-Johansen
148,75 kr
500
ISBN
9788702044676
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.
Specifikationer
Undertitel Madkultur i nord og syd
Forfatter Hans Boll-Johansen
Forlag Gyldendal
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Samfund og kultur: generelt
Varegruppe Kultur, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 9. jan. 2006
Sideantal 240
Bredde 145
Højde 225
Dybde 21
Vægt 479
Første udgave 2006
Oplagsdato 9. jan. 2006
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788702044676
ISBN-10 8702044676
EAN 9788702044676
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Ida Balslev-Olesen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.