Verdens bedste brød
198,75 kr
500
ISBN
9788702134261
Verdens bedste brød afslører de mange hemmeligheder bag det gode hjemmebag og viser dig, hvordan du får vidunderligt saftige og velsmagende brød hver gang.
Du lærer alt, hvad der er værd at vide om kornsorter, meltyper, redskaber, hævemetoder og bagning – og om at opnå den perfekte luftige krumme og den gode seje skorpe. Derudover giver bogens opskrifter dig mulighed for at bage mere end 50 lækre brød derhjemme, inklusive:
Emmerbrød med nødder • Koldhævet kæmpedurumbrød • Westfalsk rugbrød • Oldtidsbrød bagt på sten • Syrnet bondebrød • Knasebrød fra Italien • Enkornsbrød • Bornholmske rugkiks • og mange flere
Kort sagt en bog, der vil løfte dig op i brødbagningens superliga.
Undertitel | Hver gang! |
---|---|
Forfatter | Gyldendal |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Biografier, sande fortællinger og ikkefiktiv prosa, Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. okt. 2012 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 176 |
Højde | 237 |
Dybde | 19 |
Vægt | 633 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. okt. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702134261 |
ISBN-10 | 8702134261 |
EAN | 9788702134261 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Olga Bramsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |