Vietnamesisk kogebog
0,00 kr
500
ISBN
9788711125557
Midt imellem de mange vidunderlige køkkener, der findes i den sydøstlige del af Asien, fremstår det vietnamesiske køkken med sit eget særpræg, som det har formået at bevare. Den vietnamesiske kogekunst, der er karakteriseret ved sin lethed og sin forfinede elegance, er en gastronomi, der vil friste de mange, der allerede kender og værdsætter kinesisk, indonesisk og thailandsk mad.
Bogen indeholder 80 autentiske opskrifter på alle slags lækre retter med kød, fisk, skaldyr, eksotiske grønsager og krydrede saucer, og alle de farvestrålende retter vises på farvefotos. Derudover ledsages hver ret af illustrerede trin-for-trin beskrivelser, så du nemt kan gøre vietnameserne kunsten efter hjemme i dit eget køkken
Bogen indeholder 80 autentiske opskrifter på alle slags lækre retter med kød, fisk, skaldyr, eksotiske grønsager og krydrede saucer, og alle de farvestrålende retter vises på farvefotos. Derudover ledsages hver ret af illustrerede trin-for-trin beskrivelser, så du nemt kan gøre vietnameserne kunsten efter hjemme i dit eget køkken
Forlag | Aschehoug |
---|---|
Indbinding | 2 |
Product Type | 1 |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Sideantal | 96 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Simon Butcher |