Vild mad i køkkenet

Af: Thomas Laursen
300,00 kr
På lager
ISBN
9788740048025
Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger alt det, man kan samle ude i naturen, i sin daglige madlavning.

Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch.  

I sin første bog tog Thomas Laursen afsæt ude i naturen, hvor han vejledte i, hvilke vilde planter der voksede i de forskellige biotoper. I Vild mad i køkkenet er han rykket ind til køkkenbordet, hvor han bruger alt det gode fra naturen til at lave et væld af lækre ting og sager, man kan have glæde af hele året rundt. 

Bogen indeholder således også en masse enkle, lækre, let tilgængeligt retter, der alle er en blanding af købt, dyrket, avlet, samlet, fermenteret og saltet, og alle er sprængfyldt med god smag. Det er mad, der for eksempel kan minde én om den sommerdag, man plukkede de roser, hvis duft nu springer ud af flasken og kommer i salaten med hummer.
Specifikationer
Forfatter Thomas Laursen
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Danmark, Kogebøger med urter og krydderier, Kogebøger: konservering og frysning, Træer, vilde blomster og planter: for alment interesserede læsere
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 16. apr. 2019
Sideantal 248
Bredde 199
Højde 259
Dybde 29
Vægt 1022
Første udgave 2019
Oplagsdato 16. apr. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788740048025
ISBN-10 8740048020
EAN 9788740048025
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.