Vin -af druer og anden frugt
390,00 kr
Print on demand. Leveringstid 2 - 3 uger efter bestilling
ISBN
9788740400984
En håndbog for alle der ønsker at lave vin af druer og frugt.
Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl.a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi, vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen
Undertitel | Med vinkemi, - biologi og - analyser |
---|---|
Forfatter | Jørgen Broe |
Forlag | Saxo Publish |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Gør det selv: generelt |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. jun. 2020 |
Sideantal | 276 |
Bredde | 200 |
Højde | 320 |
Dybde | 18 |
Vægt | 400 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 28. jun. 2020 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740400980 |
EAN | 9788740400984 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |